Warrior Academy

Zelfverdediging & Persoonlijke ontwikkeling

Strong Defense® (Volwassenen)

 

 

 

 

 

 

 

 

In ons Strong Defense® programma geloven we in de combinatie van innovatieve fysieke technische vaardigheden gecombineerd met ‘Warrior Wisdom’ om je voor te bereiden op het dagelijkse leven.

Strong Defense Almere en Lelystad

Het hebben van een ijzersterke zelfdiscipline van een ‘Warrior’ is iets waar we aan werken. Daarnaast helpen we onze klanten om hun doelen te realiseren in hun fitheid, gezondheid en uiteraard hun zelfverdediging.

Daarbij hebben wij een filosofie die je als perfect hulpmiddel kan inzetten om conflicten in het dagelijkse leven, tijdens je werk en studie op te lossen. Zo leer je jezelf niet alleen te verdedigen maar ook je innerlijke en uiterlijke kracht in te zetten en op te bouwen.

“Martial Art without philosophy is a street fight” – GM Jhoon Rhee

We zijn er trots op dat we in een positieve gelijkgestemde omgeving trainen waarbij we onszelf niet meten ten opzichte van anderen, maar ons succes alleen meten tegen de persoon die we gisteren waren.

Meld je hieronder aan voor een proefles:

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Wij geven trainingen, workshops, clinics en cursussen in Zelfverdediging en Weerbaarheid voor bedrijven en particulieren (volwassenen en kinderen) in Almere en Lelystad. Neem contact met ons op martialarts4succes@gmail.com

Latest posts by warrioracademy.nl (see all)

2 Comments

  1. Hallo,

    Ik heb mij het laatste aangemeld op de site voor Strong Defense® (Tieners en Volwassenen), maar ik zou graag eerst een proefles willen nemen. Gaat dit automatisch?

Leave a Reply

Required fields are marked *.