Personal Trainer: Privélessen Zelfverdediging en Weerbaarheid

Bent u opzoek naar een personal trainer en je wil bijvoorbeeld niet trainen met andere onbekende personen of wil je graag zelf bepalen wanneer jij wilt trainen?

Misschien heb je te maken gehad met een vervelende, gewelddadige situatie en/of traumatische ervaring of je wilt gewoon een opfris- en/of kennismaking training alleen of met een selectief gezelschap, dan is een privéles een hele goede keuze!

We zullen samen de doelstellingen in kaart brengen en een inschatting maken hoe u deze kunt gaan bereiken. Het voordeel hiervan is dat we specifiek naar uw behoefte (of van uw kind) kunnen gaan focussen zodat u vele malen sneller vooruit gaat dan onze reguliere groepstrainingen.

Locatie –  Personal Trainer in Flevoland en Het Gooi

Indien u in de omgeving van Almere, Lelystad, Naarden, Huizen, Laren, Blaricum, Hilversum, Muiden woont dan kunnen wij bij u op locatie een privé training of kleine groepstraining verzorgen. (of lekker naar buiten zoals bijvoorbeeld in het park of op het strand.) Ook kunt u bij ons terecht in onze privéschool in Almere.

Wij geven privélessen aan kinderen, jeugd en volwassenen.

Privéles voor volwassenen:

Indien u voor uzelf een personal trainer wil hebben om uw doelen te verwezenlijken hebben we een aantal mogelijkheden:

Privélessen Zelfverdediging / Vechtsport Almere en Lelystad

Personal Fight Training

Dit is een zeer leuke en intensieve training waarbij je samen met je personal trainer verschillende stoot en traptechnieken zal gaan leren, en hierbij wordt gebruik gemaakt van trapkussens en coaching mitts.
Daarnaast is het een optie om ook te sparren op je eigen niveau waarin jij je grenzen kan aangeven.
Je conditie zal omhoog worden gebracht 🙂

Privélessen Zelfverdediging / Vechtsport Almere en Lelystad

Combat Conditioning:

Dit is een fitnessprogramma waarbij we je gaan trainen met je hele lichaam en hierbij komt geen fitnessapparaat bij kijken. Het is een training met je eigen lichaamsgewicht en je gaat bijvoorbeeld squats maken, opdrukken, optrekken en nog veel meer andere oefeningen.

Wing Chun Kung Fu:

Wing Chun Kung Fu is gebaseerd op een oud Chinees zelfverdedigingssysteem. Ontwikkeld ongeveer 250 jaar geleden door een vrouw en vernoemd naar haar eerste leerlinge ‘Yim Wing Chun’. Het doel was een praktisch en effectief zelfverdedigingssysteem te ontwikkelen wat ook snel te leren zou zijn.

Privélessen Zelfverdediging / Vechtsport Almere en Lelystad

Braziliaans Jiu Jitsu voor Zelfverdediging

Braziliaans Jiu- Jitsu in niet alleen een vechtsysteem maar ook een methode om jezelf te verdedigen. De kracht van het BJJ is dat de jiu jitsu beoefenaars gewend zijn om uit een nadelige positie te komen, zoals wanneer je op de grond ligt en de ander zit bovenop je. Waar de meeste mensen zich oncomfortabel voelen, voelen Jiu Jitsu beoefenaars zich thuis.

Privélessen Zelfverdediging / Vechtsport Almere en Lelystad

Karate:

Wij geven ook privélessen in karate en diverse karate stijlen kunnen wij onderwijzen.
Email ons voor de mogelijkheden.

Privélessen Zelfverdediging / Vechtsport Almere en Lelystad

Praktische Zelfverdediging:

Wil jij jezelf in korte tijd leren zelf verdedigen en wil je simpele en doeltreffende manieren leren om naar een veilige omgeving te gaan. Realistische situaties worden samen met je personal trainer nagebootst en doorgenomen zodat je weet wat je zou kunnen doen in een onveilige situatie.

Privélessen voor uw Kind of Puber

De bovenstaande personal trainingen zijn ook mogelijk voor uw kind of puber en daarnaast hebben we speciaal voor kinderen extra mogelijkheden:

pesten tips almere en lelystad

Anti-pest Training:

Indien uw kind gepest wordt op school, buiten of ergens anders dan hebben we een zeer effectief anti-pest programma waarin wij uw kind zowel mentaal, verbaal als fysiek weerbaarder maken om zichzelf en anderen te kunnen beschermen.

Privélessen Zelfverdediging / Vechtsport Almere en Lelystad

Power Training:

Indien uw kind van de basisschool naar de middelbare school gaat hebben sommige net even een extra ‘boost’ nodig om meer zelfvertrouwen te krijgen.Hiervoor hebben we een ‘power training’ ontwikkeld.

Privélessen voor Bedrijven, groepen, scholen en andere:

zelfverdediging voor ondernemersWij kunnen ook personal trainingen geven aan kleine groepen, denk hier bijvoorbeeld aan bedrijfstrainingen en vrienden of vriendinnengroepen maar ook op scholen en denk ook aan feestjes.

Er zijn diverse opties mogelijk en laat ons je ideeën/ wensen weten zodat we kunnen kijken wat we voor u kunnen doen. Mail: martialarts4succes@gmail.com

Waarom Privé lessen?

We schatten dat degene die de privélessen afnemen 200% – 300% sneller resultaten krijgen dan in gewone groepslessen. Wanneer je een privéles ontvangt dan krijg je volledige aandacht en het biedt je een enorme hoeveelheid begeleiding en feedback. Ook zeer geschikt voor beginners zodat er zonder afleiding getraind kan worden.

Wat kost een privéles?

De kosten zijn geheel afhankelijk wat uw wensen zijn en hier baseren wij onze prijzen op. Uiteraard zul je begrijpen dat hier andere kosten aan verbonden zitten dan aan de wekelijkse groepslessen. Het programma wordt voor iedere persoon op maat gemaakt.

*Personal Trainer kan ook mee op zakenreis/vakantie etc. – Op aanvraag

Hoe geef ik mij op voor de privélessen?

Opgeven kan via martialarts4succes@gmail.com en geef graag meteen aan wanneer je welke dagen / tijden zou kunnen zodat we meteen een afspraak kunnen maken.